Booking for : Семеен хотелски комплекс „Балювата къща”

  * - Задължителни полета

  Семеен хотелски комплекс „Балювата къща”

  Семеен хотелски комплекс „Балювата къща”

  Семеен хотелски комплекс „Балювата къща” се намира на 2.5 км. от центъра на град Трявна и на 2 км. от Природен парк  „Българка”.

  Хотелът предлага 48 основни и 13 допълнителни легла, разпределени в 14 тройни и 3 двойни стаи. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, TV, сателит, телефон, хладилник. Гостите ползват безплатно Wi Fi Internet връзка.

  Ресторантът и механата към комплекса са в традиционно битов стил с 50 и 40 места и богато разнообразие на ястия от българската национална кухня. През топлите месеци може да се насладите на прохладната и красива лятна градина със 100 места. Целогодишно на разположение на гостите са барбекю, чеверме и пещ .

  Гостите на хотелския комплекс ползват два басейна – за възрастни и деца, и коктейл бар с разнообразни охладителни напитки.

  Традиционната обстановка и уютна атмосфера са подходящи за провеждането на организирани фирмени мероприятия и семейни тържества.

  Комплексът е идеален изходен пункт за разходки, излети, провеждане на пешеходни и велотурове на територията на Природен парк „Българка”.

  Hotel Facility

  • В хотелски комплекс "Балювата къща" - гр. Трявна може да се насладите на уют и спокойствие сред красотата на Тревненския балкан.

  Per Nights

  generalroom

  Хотелът предлага 48 основни и 13 допълнителни легла, разпределени в 14 тройни и 3 двойни стаи. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, TV, сателит, телефон, хладилник. Гостите ползват безплатно Wi Fi Internet вр

  photo

  Трявна

  Additional Info

  • Check In : After 12 PM
  • Check Out : Before 12 PM
  • Pricing : /Per Nights
  • Total Room : 200
  • Location : Трявна

  Need Help!

  RECOMMENDED HOTELS