БАНСКО -БАТАК-ДОБЪРСКО-КОВАЧЕВИЦА-ЛЕЩЕН-ПЛАЖ КАВАЛА почивка през септември – Алина Тур

Booking for : БАНСКО -БАТАК-ДОБЪРСКО-КОВАЧЕВИЦА-ЛЕЩЕН-ПЛАЖ КАВАЛА почивка през септември

  * - Задължителни полета

  БАНСКО -БАТАК-ДОБЪРСКО-КОВАЧЕВИЦА-ЛЕЩЕН-ПЛАЖ КАВАЛА почивка през септември

  Информация за офертата

  ПЕТДНЕВНА есенна ПОЧИВКА  МЕЖДУ ТРИ ПЛАНИНИ с

  включено посещение на БАТАК – църква „Света Неделя“, Добърско – Късносредновековната църква „Св.св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат“ … и ДЕГУСТАЦИЯ на ТРАДИЦИОННА  БАНСКА КУХНЯ / БАНСКА БАНИЦА/ в потопени в автентична атмосфера , РИЛСКИ МАНАСТИР

  с ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЯ

  ПЛАЖ на КАВАЛА Гърция, 

  Еднодневна екскурзия до КОВАЧЕВИЦА, ЛЕЩЕН ,

                Петдневна екскурзия

                                                                                               5 дни / 4 нощувки

  БАНСКО – БАТАК – ЯЗОВИР БАТАК – ДОБЪРСКО – РИЛСКИ МАНАСТИР – КАВАЛА ГЪРЦИЯ – КОВАЧЕВИЦА – ЛЕЩЕН

   С включен транспорт от Варна, 4 нощувки , 4 закуски , 4 вечери и СПА център в хотел 4* Банско

  Дата: 25-29.09.2019 г.

    Цена: 280.00 лв.      отстъпки при ранни записвания и плащане до 15 август

  Да се потопим в есенните пейзажи сред Рила, Пирин и Родопите. Пропусналите морето през лятото може да се потопите в Бяло море в КАВАЛА Гърция да се насладите на гръцката кухня и пиинете по едно фрапе или узаки.

  Няма да пропуснем и СВЕТИТЕ МЕСТА за българите като посетим  МАЛКАТА ГОЛЯМА ЦЪРКАВА „СВЕТА НЕДЕЛЯ“ В БАТАК, Късносредновековната църква „Св.Св.Теодор Тирон и Теодор Стратилат“  в Добърско, Рилски манастир така също и  изящния храм символ на Банско „ Света Троица“ , а историята му …..ЗАВЛАДЯВАЩА!

  ПРЕДЛАГАМЕ ви  ДА ПРЕСКОЧИМ И ДО Малко посещаваните безценни  КОВАЧЕВИЦА и ЛЕЩЕН – район с многовековна история и непощаден от природни творения – СЪКРОВИЩНИЦАТА на Западните Родопи

  В цената сме включили:

  • Автобусен транспорт по маршрута
  • 4 нощувки в двойна/тройна стая студио в хотел 4*  Банско
  • 4 закуски
  • 4 вечери
  • Ползване на СПА зона на комплекса –вътр.басейн, сауна, парна баня
  • Посещение на Батак – църква „Света Неделя“
  • Посещение на Рилски манастир
  • Добърско църквата + вкл. дегустация на Бански специалитет
  • Застраховка групова
  • Водач – екскурзовод по време на пътуването

  Цената не включва:

  • Еднодневна екскурзия : Банско-Ковачевица – Лещен-Банско 15.00 лв възрастен, 10.00 лв. дете до 16 год./ заявява се и се заплаща при записване-осъществява се при минимум 30 човека/
  • Еднодневна екскурзия до Кавала – 20 лева възрастен, дете до 12 год – 15 лв. – заявява се и се заплаща при записване-осъществява се при мин 30 записали се/
  • Входни такси музеи по програмата: заплащат се към момента на посещението по актуални цени на място. Входни такси крепостта Кавала 2.50 евро
  • Лични разходи по маршрута;

   Допълнителна информация:

  Деца до 2,99 в стая с двама възрастни –самостоятелна седалка в автобуса – 70 лв.

  Деца от 3 до 11,99 г. В стая с двама възрастни – 199.00 лв.

  Доплащане за единично настаняване – 90.00 лв. след потвърждение от хотела

  Доплащане при настаняване в апартамент при двама – 12 лв на вечер

  Необходими документи: валиден документ за самоличност:

  Записване и начин на плащане: внасяне на 30 % от цената депозит при записване и сключване на договор за организирано туристическо пътуване, като пълния комплект документи за пътуването се предоставя след цялостното заплащане на услугите;

  Доплащането се извършва до 20 дни преди датата на отпътуване;

  Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 пълноплащащи туриста;

  Забележки:

  Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение  на програмата с цел спазване работното време на обектите.

  При възникване на извънредни и непредвидими проблеми в пътната или метеорологичната обстановка, при блокиране на пътни участъци, при свлачища, при непроходими, опасни хлъзгави, стръмни, наводнени участъци по маршрута, туроператорът и водачът си запазват правото да променят програмата с оглед сигурността на туристите.

  Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.

  Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

  Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

  Задължително изискване към туристите е да бъдат с ниски, удобни, затворени обувки с добро сцепление. Сандали, високи обувки и т.н. не са подходящи за програмата

  Туроператорът препоръчва на своите клиенти  сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.В ЗАД «Армеец». Повече информация в офиса на фирмата. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

  Програмата не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

   

   

  Програма:

  1 ден: 25 септември  / сряда/ –  Варна – Бургас – Батак – К.к-с – Цигов чарк – Банско

  06:30- Отпътуване от Варна по маршрут  Варна-Бургас-Батак-Юндола-Банско, по пътя почивки .  Около обяд пристигане в Батак, посещение на църквата „Света неделя“ възможност за посещение на исторически музей Батак. Свободно време за обяд в К.к-с „Цигов чарк“ – язовир Батак Около 16:30 ч. отпътуване за Банско. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

  2 ден: 26 септември /четвъртък/  Банско –Добърско-Банско полудневна екскурзия / вкл. в цената на екскурзията/

  Закуска.Отпътуване за Добърско.Посещение на Църквата „Св.Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат“ –с възможност за  дегустация на Бански специалитет – Банска Баница потопени в автентична атмосфера. Вкл. в цената/ След обяд – по желание –  туристическа обиколка на Банско с посещение на църквата, и етнографски музей и  музей Никола Вапцаров.

  3ден: 27 септември /петък/ – Банско – Лещен – Ковачевица-Банско

  / целодвевна екскурзия- заявява се и заплаща при записване:15.00лв./10.00 лв. дете /

  4ден: 28 септември /събота/ Банско – ГПП Гоце Делчев-Кавала-Банско/целодневна екскурзия до Кавала Гърция – заявява се и заплаща при записване: 20 лв./15 лв деца до 12 год./Закуска. Отпътуване за целодневна еднодневна екскурзия до Кавала.  Посещение на исторически хълм- крепост . Свободно време за обяд , плаж , закупуване на сувенири и сладки. Връщане в Банско късно след обяд. Вечеря.

  5 ден / 29 септември / неделя/  Банско- Рилски манастир -Варна

  Закуска. Отпътуване за Варна. Посещение на Рилски манастир– 2 часа, свободно време за обяд и разглеждане на манастира. Отпътуване за Варна. Пристигане вечерта.

   

   

   

   

  Защо да изберете тази оферта

  • различна
  • динамична
  • емоционална
  photo

  1 ден: 25 септември / сряда/, Варна – Бургас - Батак - К.к-с - Цигов чарк – Банско

  06:30- Отпътуване от Варна по маршрут  Варна-Бургас-Батак-Юндола-Банско, по пътя почивки .  Около обяд пристигане в Батак, посещение на църквата „Света неделя“ възможност за посещение на исторически музей Батак. Свободно време за обяд в К.к-с „Цигов чарк“ – язовир Батак Около 16:30 ч. отпътуване за Банско. Настаняване. Вечеря. Нощувка
  photo

  2 ден: 26 септември /четвъртък/,Банско –Добърско-Банско полудневна екскурзия / вкл. в цената

  Закуска.Отпътуване за Добърско.Посещение на Църквата „Св.Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат“ –с възможност за  дегустация на Бански специалитет – Банска Баница потопени в автентична атмосфера. Вкл. в цената/ След обяд – по желание -  туристическа обиколка на Банско с посещение на църквата, и етнографски музей и  музей Никола Вапцаров.
  photo

  3ден: 27 септември /петък/,Банско – Лещен - Ковачевица-Банско

  Банско – Лещен - Ковачевица-Банско/ целодвевна екскурзия- заявява се и заплаща при записване:15.00лв./10.00 лв. дете /
  photo

  4ден: 28 септември /събота/, Банско - ГПП Гоце Делчев-Кавала-Банско

  Банско - ГПП Гоце Делчев-Кавала-Банско/целодневна екскурзия до Кавала Гърция – заявява се и заплаща при записване: 20 лв./15 лв деца до 12 год./Закуска. Отпътуване за целодневна еднодневна екскурзия до Кавала.  Посещение на исторически хълм- крепост . Свободно време за обяд , плаж , закупуване на сувенири и сладки. Връщане в Банско късно след обяд. Вечеря.
  photo

  5 ден / 29 септември / неделя/ ,Банско- Рилски манастир -Варна

  Закуска. Отпътуване за Варна. Посещение на Рилски манастир– 2 часа, свободно време за обяд и разглеждане на манастира. Отпътуване за Варна. Пристигане вечерта.
  photo

  Добърско

  Допълнителна информация

  • От : 25 септември, 2019
  • До : 29 септември, 2019
  • Продълж. : 5 Days, 4NIghts
  • Мин. брой : 40 Person
  • Наличност : 40
  • Цена : лв.280
  • Дестинация : 2770 Банско, България

  Имате нужда от помощ?