Коледен шопинг ОДРИН 4-5.12- 90.00 лв. от Варна - Алина Тур

Booking for : Коледен шопинг ОДРИН 4-5.12- 90.00 лв. от Варна


* - Задължителни полета

Коледен шопинг ОДРИН 4-5.12- 90.00 лв. от Варна

Информация за офертата

Двудневен Коледен шопинг до Одрин и Лозенград от Варна, Сл.Бряг, Бургас

Дата: 04-05 декември 2021 г 

ПРОМО ЦЕНА ДО 03.11.2021г.: 90.00 лв; РЕДОВНА ЦЕНА 99.00 лв

Офертата включва:

 • транспорт от Варна с лицензиран за международни превози автобус;
 • 1 нощувка със закуска в хотел **/*** в Одрин;
 • водач от туристическата агенция;
 • пътни, гранични и паркинг такси;

Офертата не включва:

 • медицинска застраховка;
 • входни такси на посещаваните обекти;
 • разходи от личен характер;
 • представител от фирмата;

 

Необходими документи: международен паспорт с валидност от минимум 6 месеца към датата на отпътуване; за деца под 18г, които пътуват сами или с един родител – международен паспорт, както и нотариално заверена декларация от единия или двамата родители.

 

Програма на пътуването:

1 ден

Ранно  отпътуване от Варна. Преминаване на българо-турската граница. Пристигане в Одрин.

Посещение на Марги Аутлет и синия пазара – престой -1.30ч. По възможност настаняване в хотела и Свободно време през което ще имате възможност да опитате традиционната турска кухня и да се насладите на ястия като прочутият специалитет на гр. Одрин – таваджигер – пържен черен дроб, приготвен по специална рецепта, пиде – турска пица“ с кашкавал, сирене, микс или по избор, десерта  кюнефе или кадаиф и много други гозби, които ще ви помогнат да се принесете в атмосферата на Ориента.

Възможност за  посещение на Музея на здравето – комплекс построен през 15-и век, в който са се помещавало медицинско училище (медресе), джамия, турска баня, кухня. Преди 500 години там са лекували психично болни хора, докато по същото време в Западна Европа са ги изгаряли на клада.  Заявява се предварително. Посещението се осъществява при мин брой записани – 25 човека/ и след това Настаняване в хотел .Нощувка.

2 ден

08:00 ч. Закуска. 08:45ч – освобождаване на стаите.

09:00 отпътуване  и  Shopping time Посещение на складове за перилни и почистващи препарати престой 1 ч.. Посещение на търговски центрове   Kipa/Мигрос до 1 ч..

12:00ч – отпътуване за Лозенград. Свободно време в центъра на града за разходка и покупка на прочутите  турски сладкиши – баклава, локум, кадаиф, халва -престой 1.30ч.

15:00ч – отпътуване за България. Около 21:00ч – във Варна.

Програма е предварителна и ТА „ Алина тур „ си запазва правото на промени .

За справки ТА „Алина тур „ Варна – тел. 0889 712 590.

Потвърждава се  при 50 лв. заплащане от  сумата.

Забележка:При неосъществяване на екскурзията при форсмажорни обстоятелства сумата се възстановява. Часовете и престоя  в програмата при необходимост търпят промени. Цената е валидна при мин брой – 35 човека. При по малък брой цената се коригира.

Необходими документи: Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на пътуване; за деца до 18 год. се изисква нотариално заверена родителска декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане.

Визови, паспортни и санитарни изисквания: Валиден международен паспорт

Минимален брой за осъществяване на пътуването: 35 туриста.

Записване и начин на плащане:

Внасяне на мин. 50 % от цената при записване и сключване на договор за организирано туристическо пътуване, като пълния комплект документи за пътуването се предоставя след цялостното заплащане на услугите;

Доплащането се извършва до 15 дни преди отпътуването.

Настаняването в автобуса е по ред на записване от номер 6.

Условия за анулации:

Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от заплащане на депозита.

Потребителят дължи такса в размер на 30 лева – ако прекрати договора до 15 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.

Потребителят дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в срок по-малък от 15 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: – 7дни преди датата на тръгване.

Агенцията си запазва правото на промени в последователността на програмата, без това да ощетява туристите.

 

Права на Потребителите:

ТУРОПЕРАТОРЪТ декларира, че носи пълна отговорност за точното изпълнение на туристическия пакет като цяло и  спазва основните права съгласно Директива (ЕС) 2015/2302. Подробна информация за Директива (ЕС) 2015/2302 може да намерите на следния интернет адрес:  http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX%3A32015L2302 или на уеб-страницата на Туроператора.

 

Застраховка „Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 82, ал. 1, т.8 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване,  прекъсване на пътуването и други. Повече информация относно условия и цени – в офиса на фирмата.

 

Медицинската застраховка за пътуване в чужбина, включена в пакетната цена,  е съгласно приложимата Нормативна уредба и Общи условия на Застрахователя в рамките на посочената в пакета застрахователна сума, която включва неотложни медицински разходи вследствие на акутно заболяване или злополука, разходи за медицинско транспортиране и репатриране, смърт причинена от злополука. Покритието смърт причинена от злополука не се прилага при лица под 14 години и над 65 години, за недееспособни лица, както и за лица със загубена работоспособност над 50%. Повече информация относно допълнителни възможности за застраховане към включената в пакета застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ – в офиса на фирмата.

АЛИНА ТУР ООД, с удостоверение за регистрация на Туроператор и Туристически агент РК-01-7630, със седалище Варна , тел.0889 712 590 , е-мейл: alinatur@abv.bg, има сключена застраховка Отговорност на Туроператора по чл. 97 ЗТ – сключен със ЗК “ЛЕВ ИНС“ АД, с тел +359  2 404 94 92, 0800 15333 и адрес: София, бул. Симеоновско шосе №67А.

 

 

Защо да изберете тази оферта

 • вкусно
 • шопинг
 • развлечение

Допълнителна информация

 • От : 12 декември, 2020
 • До : 13 декември, 2020
 • Продълж. : 2 Days, 1 NIghts
 • Мин. брой : 35 Person
 • Наличност : 40
 • Цена : лв.90
 • Дестинация : Eдирне, Edirne Merkez/Одрин, Турция

Имате нужда от помощ?

0889712590