КРАЙОВА И БУКУРЕЩ коледните светлини на 7-8 декември – Алина Тур

Booking for : КРАЙОВА И БУКУРЕЩ коледните светлини на 7-8 декември

  * - Задължителни полета

  КРАЙОВА И БУКУРЕЩ коледните светлини на 7-8 декември

  Информация за офертата

  КРАЙОВА И БУКУРЕЩ ОТ ВАРНА, ШУМЕН , РАЗГРАД

  Да се потопим в Коледната атмосфера на една от най-добре украсените европейски столици – водопади от светлини , настроения и дъх на канела.

  Коледните светлини на Крайова и Букурещ

  Дати

  07.12. – 08.12.2019

  14.12. – 15.12.2019

  Място на отпътуване

  Варна

  Час на отпътуване

  06.00ч

  Цена на човек : Шумен и Разград 115.00 лв; Варна 120.00 лв

  Цената включва

  • Транспорт с луксозен автобус *** /климатик, видеосистема, мини бар/
  • 1 нощувка със закуска двойна тройна стая в хотел 3 звезди в Крайова
  • туристическа такса
  • Екскурзоводско обслужване
  • Гранични и пътни такси
  • Застраховка «Медицински разходи и злополука в чужбина»

  Цената не вкючва

  • разходи от личен характер
  • доплащане към медицинската застраховка – 2 лева
  • Вечеря по желание на меню заявява се и заплаща  предварително – 23 лв.

  Програма

  1 ден – 07.12.2019 Варна – Русе – Гюргево – Крайова

  06:00 – Отпътуване от Варна  по маршрут Варна – Гюргево – Крайова.
  Около обяд  Пристигане в румънския град Крайова. Пешеходна обиколка на града, по време на която се разглеждат красивият площад „Михай Витязул“ с пеещите фонтани, преминава се покрай Арт музея, музея на Олтеня, катедралата „Свети Димитър“ и други. Настаняване в хотел ***. Свободно време за разходка в красивия център на града,където е коледния базар – чаша горещо вино с канела, коледни сладки и много предпразнично настроение и емоции. Вечеря в ресторанта на хотела срещу доплащане. Нощувка.

  2 ден – 08.12.2019Крайова – Букурещ – Русе

  8:00 – Закуска
  9:00 – Отпътуване за Букурещ
  13:00 – Пристигане в Букурещ – град на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа.Всяка година градът е с различна празнична украса и всеки път по – прекрасна. Посещаваме шопинг център „Baneasa shopping city” с търговските центрове на Феерия, Икеа, Карфур.
  16:00 – Пресичаме Букурещ. Ще се потопим в Коледната атмосфера на една от най-добре украсените европейски столици – водопади от светлини и настроения.
  16:30 –Отпътуване за Варна. Пристигане във Варна късно вечерта.

   Допълнителна информация:

  Деца до 2,99 в стая с двама възрастни –самостоятелна седалка в автобуса – 70 лв.

  Деца от 3 до 11,99 г. В стая с двама възрастни – 10,00 лв.

  Доплащане за единично настаняване – 50.00 лв. след потвърждение от хотела

  Необходими документи: валиден документ за самоличност:

  Записване и начин на плащане: внасяне на 30 % от цената депозит при записване и сключване на договор за организирано туристическо пътуване, като пълния комплект документи за пътуването се предоставя след цялостното заплащане на услугите;

  Доплащането се извършва до 20 дни преди датата на отпътуване;

  Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 пълноплащащи туриста;

  Забележки:

  Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение  на програмата с цел спазване работното време на обектите.Програмата е предварително и е възможно да претърпи промени.

  При възникване на извънредни и непредвидими проблеми в пътната или метеорологичната обстановка, при блокиране на пътни участъци, при свлачища, при непроходими, опасни хлъзгави, стръмни, наводнени участъци по маршрута, туроператорът и водачът си запазват правото да променят програмата с оглед сигурността на туристите.

  Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.

  Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

  Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

  Туроператорът препоръчва на своите клиенти  сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.В ЗАД «Армеец». Повече информация в офиса на фирмата. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

  Програмата не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

   

  Защо да изберете тази оферта

  • коледно настроение
  • с дъх на канела
  photo

  1 ден – 07.12.2019,Варна – Русе - Гюргево - Крайова

  06:00 – Отпътуване от Варна  по маршрут Варна - Гюргево – Крайова.Около обяд  Пристигане в румънския град Крайова. Пешеходна обиколка на града, по време на която се разглеждат красивият площад „Михай Витязул“ с пеещите фонтани, преминава се покрай Арт музея, музея на Олтеня, катедралата „Свети Димитър“ и други. Настаняване в хотел ***. Свободно време за разходка в красивия център на града,където е коледния базар – чаша горещо вино с канела, коледни сладки и много предпразнично настроение и емоции. Вечеря в ресторанта на хотела срещу доплащане. Нощувка.
  photo

  2 ден – 08.12.2019,Крайова - Букурещ - Русе

  8:00 – Закуска9:00 – Отпътуване за Букурещ13:00 – Пристигане в Букурещ – град на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа.Всяка година градът е с различна празнична украса и всеки път по – прекрасна. Посещаваме шопинг център „Baneasa shopping city” с търговските центрове на Феерия, Икеа, Карфур.16:00 – Пресичаме Букурещ. Ще се потопим в Коледната атмосфера на една от най-добре украсените европейски столици – водопади от светлини и настроения.16:30 –Отпътуване за Варна. Пристигане във Варна късно вечерта. 
  photo

  Крайова

  Допълнителна информация

  • От : 07 декември, 2019
  • До : 08 декември, 2019
  • Продълж. : 2 Дни, 1 Нощувка
  • Мин. брой : 40 туриста
  • Наличност : 45 туриста
  • Цена : лв.115
  • Дестинация : Craiova, Romania

  Имате нужда от помощ?

  +359 889 712 590

  alinatur@abv.bg