ПАЗАР в ОДРИН И ЛОЗЕНГРАД - Алина Тур

Booking for : ПАЗАР в ОДРИН И ЛОЗЕНГРАД


* - Задължителни полета

ПАЗАР в ОДРИН И ЛОЗЕНГРАД

Информация за офертата

ОДРИН И ЛОЗЕНГРАД ОТ ВАРНА

ДАТА :  

 

БЪДЕТЕ ПРАКТИЧНИ И ПАЗАРУВАЙТЕ ИЗГОДНО !

Офертата включва:

 • транспорт от Варна с лицензиран за международни превози автобус;
 • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Одрин;
 • водач от туристическата агенция;
 • пътни, гранични и паркинг такси;
 • посещение на синия пазар в Одрин, Марги аутлет, Кipa;

Офертата не включва:

 • медицинска застраховка -5 лв.
 • входни такси на посещаваните обекти;
 • разходи от личен характер.

Необходими документи: международен паспорт с валидност от минимум 6 месеца към датата на отпътуване; за деца под 18г, които пътуват сами или с един родител – международен паспорт, както и нотариално заверена декларация от единия или двамата родители.

Програма на пътуването:

1 ден

05:00ч – отпътуване от Варна. Преминаване на българо-турската граница. Преди обяд пристигане в   Одрин. Посещение на Марги аутлет.  По възможност настаняване в хотела и Свободно време през което ще имате възможност да опитате традиционната турска кухня и да се насладите на ястия като прочутият специалитет на гр. Одрин – таваджигер – пържен черен дроб, приготвен по специална рецепта, пиде – турска пица“ с кашкавал, сирене, микс или по избор,десерта  кюнефе или кадаиф и много други гозби които ще ви помогнат да се принесете в атмосферата на Ориента.

Или по желание – посещение на Музея на здравето – комплекс построен през 15-и век, в който са се помещавало медицинско училище (медресе), джамия, турска баня, кухня. Преди 500 години там са лекували психично болни хора, докато по същото време в Западна Европа са ги изгаряли на клада.  Заявява се предварително. Посещението се осъществява при мин брой записани – 25 човека/ и след това настаняване в хотел 3* . МОЛ „ ERASTA“ се посещава самостоятелно след настаняването в хотела. Нощувка.

2 ден

08:00 ч. Закуска. 08:45ч – освобождаване на стаите.09:00 Отпътуване  и пазаренето продължава … Shopping time Посещение на складове – борса  за перилни и почистващи препарати, синия пазар,  Кipa   – магазин Мигрос. Отпътуване за Лозенград. Свободно време в центъра на града за  хапване на прочутите кюфтенца и покупка на прочутите  турски сладкиши – баклава, локум, кадаиф, халва.

15:30ч – отпътуване за България.  Около 21:00ч – във Варна.

Програма е предварителна и ТА „ Алина тур „ си запазва правото на промени .

За записване ТА „Алина тур „ Варна – тел. 0889 712 590.

офис 0879/351-930 Потвърждава се след като се заплати сумата.

 

photo

1 ДЕН,Варна - Одрин

05:00ч – отпътуване от Варна. Преминаване на българо-турската граница. Преди обяд пристигане в Одрин. Посещение на Марги аутлет.  По възможност настаняване в хотела и свободно време през, което ще имате възможност да опитате традиционната турска кухня и да се насладите на ястия като прочутият специалитет на гр. Одрин – таваджигер – пържен черен дроб, приготвен по специална рецепта, пиде – турска пица“ с кашкавал, сирене, микс или по избор,десерта  кюнефе или кадаиф и много други гозби които ще ви помогнат да се принесете в атмосферата на Ориента. Или по желание – посещение на Музея на здравето – комплекс построен през 15-и век, в който са се помещавало медицинско училище (медресе), джамия, турска баня, кухня. Преди 500 години там са лекували психично болни хора, докато по същото време в Западна Европа са ги изгаряли на клада.  Заявява се предварително. Посещението се осъществява при мин брой записани – 25 човека/ и след това настаняване в хотел 3* . МОЛ „ ERASTA“ се посещава самостоятелно след настаняването в хотела. Нощувка.
photo

2 ДЕН,Одрин - Лозенград - Варна

08:00 ч. Закуска. 08:45ч – освобождаване на стаите. 09:00 Отпътуване  и пазаренето продължава … Shopping time Посещение на складове – борса  за перилни и почистващи препарати. Посещение на синия пазар, Кipa - магазин Мигрос.  Отпътуване за Лозенград. Свободно време в центъра на града за  хапване на прочутите кюфтенца и покупка на прочутите  турски сладкиши – баклава, локум, кадаиф, халва.15:30ч – отпътуване за България. Около 21:00ч – във Варна.

Допълнителна информация

 • От : 04 декември, 2021
 • До : 05 декември, 2021
 • Продълж. : 2 Days, 1
 • Мин. брой : 40 туриста
 • Наличност : 45 туриста
 • Цена : лв.110
 • Дестинация : Eдирне, Edirne Merkez/Одрин, Турция

Имате нужда от помощ?

+359 889 712 590; 0879/351-930

alinatur@abv.bg

Препоръчани