ПАЗАР в ОДРИН И ЛОЗЕНГРАД – Алина Тур

Booking for : ПАЗАР в ОДРИН И ЛОЗЕНГРАД

  * - Задължителни полета

  ПАЗАР в ОДРИН И ЛОЗЕНГРАД

  Информация за офертата

  ОДРИН И ЛОЗЕНГРАД ОТ ВАРНА

  ДАТА :  

   

  БЪДЕТЕ ПРАКТИЧНИ И ПАЗАРУВАЙТЕ ИЗГОДНО !

  Офертата включва:

  • транспорт от Варна с лицензиран за международни превози автобус;
  • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Одрин;
  • водач от туристическата агенция;
  • пътни, гранични и паркинг такси;
  • посещение на синия пазар в Одрин, Марги аутлет, Кipa;

  Офертата не включва:

  • медицинска застраховка -5 лв.
  • входни такси на посещаваните обекти;
  • разходи от личен характер.

  Необходими документи: международен паспорт с валидност от минимум 6 месеца към датата на отпътуване; за деца под 18г, които пътуват сами или с един родител – международен паспорт, както и нотариално заверена декларация от единия или двамата родители.

  Програма на пътуването:

  1 ден

  05:00ч – отпътуване от Варна. Преминаване на българо-турската граница. Преди обяд пристигане в   Одрин. Посещение на Марги аутлет.  По възможност настаняване в хотела и Свободно време през което ще имате възможност да опитате традиционната турска кухня и да се насладите на ястия като прочутият специалитет на гр. Одрин – таваджигер – пържен черен дроб, приготвен по специална рецепта, пиде – турска пица“ с кашкавал, сирене, микс или по избор,десерта  кюнефе или кадаиф и много други гозби които ще ви помогнат да се принесете в атмосферата на Ориента.

  Или по желание – посещение на Музея на здравето – комплекс построен през 15-и век, в който са се помещавало медицинско училище (медресе), джамия, турска баня, кухня. Преди 500 години там са лекували психично болни хора, докато по същото време в Западна Европа са ги изгаряли на клада.  Заявява се предварително. Посещението се осъществява при мин брой записани – 25 човека/ и след това настаняване в хотел 3* . МОЛ „ ERASTA“ се посещава самостоятелно след настаняването в хотела. Нощувка.

  2 ден

  08:00 ч. Закуска. 08:45ч – освобождаване на стаите.09:00 Отпътуване  и пазаренето продължава … Shopping time Посещение на складове – борса  за перилни и почистващи препарати, синия пазар,  Кipa   – магазин Мигрос. Отпътуване за Лозенград. Свободно време в центъра на града за  хапване на прочутите кюфтенца и покупка на прочутите  турски сладкиши – баклава, локум, кадаиф, халва.

  15:30ч – отпътуване за България.  Около 21:00ч – във Варна.

  Програма е предварителна и ТА „ Алина тур „ си запазва правото на промени .

  За записване ТА „Алина тур „ Варна – тел. 0889 712 590.

  офис 0879/351-930 Потвърждава се след като се заплати сумата.

   

  photo

  1 ДЕН,Варна - Одрин

  05:00ч – отпътуване от Варна. Преминаване на българо-турската граница. Преди обяд пристигане в Одрин. Посещение на Марги аутлет.  По възможност настаняване в хотела и свободно време през, което ще имате възможност да опитате традиционната турска кухня и да се насладите на ястия като прочутият специалитет на гр. Одрин – таваджигер – пържен черен дроб, приготвен по специална рецепта, пиде – турска пица“ с кашкавал, сирене, микс или по избор,десерта  кюнефе или кадаиф и много други гозби които ще ви помогнат да се принесете в атмосферата на Ориента. Или по желание – посещение на Музея на здравето – комплекс построен през 15-и век, в който са се помещавало медицинско училище (медресе), джамия, турска баня, кухня. Преди 500 години там са лекували психично болни хора, докато по същото време в Западна Европа са ги изгаряли на клада.  Заявява се предварително. Посещението се осъществява при мин брой записани – 25 човека/ и след това настаняване в хотел 3* . МОЛ „ ERASTA“ се посещава самостоятелно след настаняването в хотела. Нощувка.
  photo

  2 ДЕН,Одрин - Лозенград - Варна

  08:00 ч. Закуска. 08:45ч – освобождаване на стаите. 09:00 Отпътуване  и пазаренето продължава … Shopping time Посещение на складове – борса  за перилни и почистващи препарати. Посещение на синия пазар, Кipa - магазин Мигрос.  Отпътуване за Лозенград. Свободно време в центъра на града за  хапване на прочутите кюфтенца и покупка на прочутите  турски сладкиши – баклава, локум, кадаиф, халва.15:30ч – отпътуване за България. Около 21:00ч – във Варна.

  Допълнителна информация

  • От : 04 декември, 2021
  • До : 05 декември, 2021
  • Продълж. : 2 Days, 1
  • Мин. брой : 40 туриста
  • Наличност : 45 туриста
  • Цена : лв.110
  • Дестинация : Eдирне, Edirne Merkez/Одрин, Турция

  Имате нужда от помощ?

  +359 889 712 590; 0879/351-930

  alinatur@abv.bg