ПОЧИВКА НА ОЛИМПИЙСКАТА РИВИЕРА ГЪРЦИЯ – Алина Тур

Booking for : ПОЧИВКА НА ОЛИМПИЙСКАТА РИВИЕРА ГЪРЦИЯ

  * - Задължителни полета

  ПОЧИВКА НА ОЛИМПИЙСКАТА РИВИЕРА ГЪРЦИЯ

  Информация за офертата

  ПОЧИВКА НА ОЛИМПИЙСКАТА РИВИЕРА – ГЪРЦИЯ

  Курортитите  Олимпик бийч  и Паралия Катерини са част от Олимпийската ривиера на съседна Гърция и едни от любимите и предпочитани места за почивка на Егейско море. Намират се на 6 км от град Катерини и на около около 70км южно от  Солун по пътя за Атина, което дава отлична възможност на любителите на активната почивка да посещават и някои от многото уникални природни и исторически забележителности, на които районът изобилства.
  Хотелът се намира на около 150 метра от плажа.

  Разполагат с общо 27 стаи, студиа и апартаменти. Всяка стая разполага с телевизор, климатик (Extra charge), балкон, баня, а в апартаментите има и кухня.

  На партерния етаж на хотела има ресторант.

  Дати:                          ЦЕНА:379 лв.

   

  Място на отпътуване:   Варна и Бургас

  Час/Дата на отпътуване:

  00:00 ч. от Варна – Антим I

  02:00 ч. от Бургас – ОМВ до х-л Мираж

   

  Цената включва

  • транспорт с комфортен автобус, магистрални и пътни такси
  • 5 нощувки със закуски на блок маса и вечери по меню без напитки в хотел 2* в курорта Олимпик бийч
  • медицинска застраховка
  • екскурзоводско обслужване

   

  Цената не вкючва

  • доплащане за ползване на двойна стая като единична- 98 лв.
  • Задължителна туристическа такса – 1,50 евро курортна такса на вечер / заплаща се на място от туристите задължително при настаняване/
  • деца до 11 г. с легло при двама възрастни в стая плащат настаняване 219лв.
  • екскурзии и мероприятия срещу допълнително заплащане
  • разходи от личен характер и други неотбелязани в офертата
  • входни такси на обектите:
  • ***Еднодневна екскурзия/ круиз до о-в Скиатос – 55 лв. (с автобус и атракционен кораб , от 05:30ч. до 22:00ч). Провежда се при подходящи метеорологични условия.
  • ***Полудневна екскурзия до уникално красивия женски действащ манастир “Св. Ефрем Сирин” – 10лв.
  • ***Национален парк Олимп и Старият Свети Панталеймон – 20 лв. ( от 9.00 до 16.00ч.)
  • ***Целодневна екскурзия до скалните манастири на Метеора – 30 лв. (от 6.30ч. до 18.00ч.) мин 30 човека
  • ***Гръцка вечер / срещу допълнително заплащане от 20:30 ч. – 45 лв.  Богата фолклорна програма.
  • Медицинска застраховка – 8 лв. за лица от 64,99 до 69,99  год.,. Застраховката е „Медицински разходи при болест и злополука на туриста”  с покритие 5000€, валидна за чужбина. За лица над 70 до 85 годишна възраст – 12 лв.
   Застраховка допълнително покритие : отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя ;
   Застраховка допълнително покритие : за разходите при репатриране на тленни останки при случаите на злополука, болест или смърт – според тарифите на лицензиран застраховател;

  Екскурзиите се осъществяват при минимум 30 записани!!!

  Необходими документи:

  • Лична карта за лица, навършили 14г.
  • Международен паспорт за лица, ненавършили 14г.

  *За непълнолетни лица, които пътуват без родители или с един родител се  изисква нотариално заверена декларация от липсващия родител за съгласие детето да пътува в чужбина ( оригинал и ксерокопие)

  *АГЕНЦИЯТА не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп в страната поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини !

  ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

  Записване и начин на плащане: Внасяне на 30 % от цената депозит при записване  за организирано туристическо пътуване.

  Доплащането се извършва до 14 дни преди датата на отпътуване;

  Офертата е валидна при минимален брой на участници от 40 души.

  Забележки:

  Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение  на програмата с цел спазване работното време на обектите.

  При възникване на извънредни и непредвидими проблеми в пътната или метеорологичната обстановка, при блокиране на пътни участъци, при свлачища, при непроходими, опасни хлъзгави, стръмни, наводнени участъци по маршрута, туроператорът и водачът си запазват правото да променят програмата с оглед сигурността на туристите.

  Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.

  Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

  Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

  Туроператорът препоръчва на своите клиенти  сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.В ЗАД «Армеец». Повече информация в офиса на фирмата. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

  Програмата не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

  Допълнителна информация:

  Записването се извършва в офиса на ТА „АЛИНА ТУР” ( гр. Варна ул. „Преслав“ №49 ет.2 офис 2) чрез имейл или по телефона

  При записване се изисква следната информация от туристите : трите имена, ЕГН, ЛК №…, изд. на …от…, адрес, тел. за контакт и имейл, място на качване, с кого искате да бъдете настанени в една стая.  Желателно е информацията да се изпрати в писмен вид по имейл.

  Настаняването в хотела се извършва в двойни стаи.  В случаите, когато няма с кого да бъдете комбинирани, настаняването се извършва в тройни стаи.

  Настаняване  в единична стая се извършва с предварително запитване и потвърждение от фирмата организатор и хотела срещу  доплащане.

  Местата в автобуса се определят по реда на окончателно плащане и започват от трети ред седалки. В случаите, когато турист желае да бъде настанен на втори ред седалки, се доплащат 20 лв. на седалка ( общо 4 места). Когато тези места се изчерпат, туристът се настанява според реда на плащане.

  При записване се заплащат 30% от пакетната цена (ако записването се прави до 30 дни преди датата на отпътуване . След този срок се внася цялата сума).

  Ако туристът желае, може да внесе цялата сума еднократно при записване.

  Капарото се внася на място в офиса на ,,АЛИНА ТУР” или по банка.

  Резервацията се счита за валидна след внасяне на капаро и  потвърждение от ТО ,,АЛИНА ТУР”;

  Банкова сметка на ТА ,,АЛИНА ТУР” след запитване

  Срок за уведомление от страна на агенцията за неосъществяване на пътуването поради несъбран минимален брой туристи – 5 дни преди датата на отпътуване

  Email: alinatur@abv.bg

  Тел.: 0889712590 – Ангелина Ангелова ( за  въпроси, свързани с програмата)

  0885839535 – Албена Василева (за записване и въпроси, свързани с договорите, място на отпътуване, внасяне на капаро)

  ТА “Алина тур” е застрахована по смисълна на чл. 97 от ЗТ в ЗАД “Армеец”

  photo

  1 ден ,Варна - Олимпик бийч - Нощен преход.

  00:00ч. отпътуване от Варна по маршрут Варна – Бургас – Солун - Катерини- Олимпик бийч. Кратки попътни спирки за почивка. Настаняване. Кратка разходка за запознаване с курорта / по желание/. Вечеря. Нощувка.
  photo

  2 ден ,Олимпик бийч

  Закуска . Свободно време за плаж и развлечения или целодневна екскурзия срещу допълнително доплащане: * Целодневна екскурзия до скалните манастири на Метеора-30 лв. (от 6.30ч. до 18.00ч.) Цената включва: транспорт, разглеждане на два от манастирите на Метеора, посещение на работилница за икони, където ще се запознаете с технологията за изработката им и ще имате възможност да си закупите интересни сувенири. (от 6.30ч. до 18.00ч.) Вечеря. Свободно време за разходка и развлечения. Вечеря. Нощувка.
  photo

  3 ден ,Олимпик бийч

  Закуска(Сух пакет за екскурзията). Свободно време за плаж или екскурзия по желание срещу допълнително заплащане: * Еднодневна екскурзия/ круиз до о-в Скиатос – 55 лв. (с автобус и атракционен кораб , от 05:30ч. до 22:00ч). Каним Ви на целодневна екскурзия до остров Скиатос- райско кътче, част от архипелага Северни Споради и място, което със сигурност ще Ви накара да се влюбите завинаги в гръцките острови. Ще имате възможност да плажувате на любимия плаж на принцеса Даяна- Кукунариес (Биотопен резерват), който мнозина неслучайно наричат “Златният плаж” на острова, да разгледате главния град и да се потопите в уникалната му атмосфера. Освен всичко на борда на атракционния кораб Ви очаква богата фолклорна програма, узо-парти на отиване, метакса-парти на връщане и много веселба. Вечеря. Нощувка.
  photo

  4 ден ,Олимпик бийч

  Закуска. Свободно време за плаж или екскурзия по желание срещу допълнително заплащане: * Национален парк Олимп и Старият Свети Панталеймон - 20 лв. ( от 9.00 до 16.00ч.) Предстои ни една прекрасна разходка от китното градче Литохоро в подножието на планината Олимп до красивите водопади в околността му, “баните на Зевс”, посещение на манастира Св. Дионисий Олимпийски – духовен център на областта Пиерия и 2 часа свободно време да се потопите в атмосферата на Стария Свети Пантелеймон- запазено старинно гръцко селище (архитектурен резерват), част от Световното културно наследство на ЮНЕСКО, от което се разкрива прекрасна гледка към южната част на ривиерата. Връщане в курорта около 16.00ч. Свободно време за разходка и развлечения.Вечеря. * Възможност за организирано посещение на бар или дискотека / срещу допълнително заплащане/ Нощувка.
  photo

  ,Олимпик бийч

  Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или по желание полудневна екскурзия срещу допълнително заплащане: * Полудневна екскурзия до уникално красивия женски действащ манастир “Св. Ефрем Сирин” – 10 лв.(от 09.30ч. до 13.00ч.). Вечеря. Нощувка . * 20.30ч. Гръцка вечер / срещу допълнително заплащане – 45 лв. Цената включва: Богата фолклорна програма, бузуки на живо, вечеря по тристепенно меню, бутилка вино на двама, мин. вода, двупосочен трансфер до ресторанта.
  photo

  6 ден ,Олимпик бийч

  Закуска. 10:00 ч. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България – Варна.
  photo

  Метеора

  Допълнителна информация

  • От : 01 януари, 2021
  • До : 01 януари, 2021
  • Продълж. : 6 дни 5 нощувки
  • Мин. брой : 40 туриста
  • Наличност : 45 туриста
  • Цена : лв.379
  • Дестинация : Katerini 601 00, Greece

  Имате нужда от помощ?

  0998/712-590

  alinatur@abv.bg