КАЗАНЛЪК през май с посещение на РОЗОВАРНА, Казанлъшка гробница, Руската църква 21.05 – Алина Тур

Booking for : КАЗАНЛЪК през май с посещение на РОЗОВАРНА, Казанлъшка гробница, Руската църква 21.05

  * - Задължителни полета

  КАЗАНЛЪК през май с посещение на РОЗОВАРНА, Казанлъшка гробница, Руската църква 21.05

  Информация за офертата

   

   КАЗАНЛЪК – града на РОЗАТА,   посещение на РОЗОВАРНА, Казанлъшка гробница, Руската църква със златните кубета с. Шипка

  еднодневна екскурзия
  Варна – Казанлък – Казанлъшка гробница
  Розоварна – с.Шипка – Варна

                                   Дата:21.05; 28.05.2022г. Цена: Варна -50.00 лв; Шумен : 45.00 лв.

  1 ден:  Варна – Бургас – Розоварна –  Казанлък – с.Шипка /Руска църква/ – Варна

  06:00- Отпътуване от Варна по маршрут  Варна-Бургас-Казанлък, по пътя почивки.  Около 11:00 ч. пристигане и посещение на розоварна регион Казанлък/ доплащане входна такса – 6.00 лв възрастен, 3,60 пенсионери и ученици, заплаща се при записване на екскурзията/. В розоварната ще имате възможност да се потопите в аромата и очарованието на розата, а беседата ще Ви запознае с историята и настоящето на розопроизводството, ще имате възможност да видите демонстрация на розоварене със старинна инсталация, да разгледате етнографската сбирка, да се разходите , отпочините и освежите с напитки от открития бар  сред градините с декоративни рози. Комплекса предлага и розобер в градините на фирмата срещу допълнително заплащане- при интерес от Ваша страна попитайте в офиса на фирмата/- престой 1.30 мин. След като сме си напълнили душата от аромата на кралицата на цветята се отправяме към Руската царква –с. Шипка – време за разглеждане – 30 мин. Отпътуване за центъра на Казанлък. Свободно време за обяд и  възможност за посещение на Казанлъшката гробница, Исторически музей . Отпътуване за Варна около 16.00 ч. Пристигане в Бургас и Варна късно вечерта

  В цената сме включили:

  • Автобусен транспорт по маршрута;
  • Посещение на Розоварна – доплащане вход;
  • Посещение на Казанлъшка гробница – доплащане вход;
  • Посещение на Руската църква със златните кубета с. Шипка;
  • Застраховка групова;
  • Водач – екскурзовод по време на пътуването;

  Цената не включва: Входни такси музеи по програмата:

  • Розоварна – 6 лв. възр.  3.60 лв. ученици и пенсионери – в цената е вкл. разглеждане на етнографска сбирка; демонстрация на розоварене със старинна инсталация и беседа;
  • Вход и беседа в Казанлъшка гробница 5 лв. възрастни, 3 лв. ученици и пенсионери;
  • Лични разходи по маршрута;

   Допълнителна информация:

  Деца до 2,99   –самостоятелна седалка в автобуса – 35.00 лв

  Деца от 3 до 11,99 г.  – 35.00 лв.

  Необходими документи: валиден документ за самоличност:

  Записване и начин на плащане: на телефон 0889/712-590; 0879/351-930; Email: alinatur@abv.bg; FB:

  Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 25 пълноплащащи туриста;

  Забележки:

  Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение  на програмата с цел спазване работното време на обектите.

  При възникване на извънредни и непредвидими проблеми в пътната или метеорологичната обстановка, при блокиране на пътни участъци, при свлачища, при непроходими, опасни хлъзгави, стръмни, наводнени участъци по маршрута, туроператорът и водачът си запазват правото да променят програмата с оглед сигурността на туристите.

  Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.

  Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

  Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

  Туроператорът препоръчва на своите клиенти  сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.В ЗАД «Армеец». Повече информация в офиса на фирмата. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

   

   

   

  Защо да изберете тази оферта

  • Да си напълним душата с аромата на кралицата на цветята.
  photo

  , Варна – Бургас –Розоварна - Казанлък- с.Шипка /Руска царква/ - Варна

  1 ден: Варна – Бургас –Розоварна - Казанлък- с.Шипка /Руска църква/ - Варна 06:00- Отпътуване от Варна по маршрут Варна-Бургас-Казанлък, по пътя почивки . Около 11.00ч , пристигане и посещение на розоварна регион Казанлък/ доплащане входна такса – 6.00 лв възрастен, 3,80 пенсионери и ученици заплаща се при записване на екскурзията/, В розоварната ще имате възможност да се потопите в аромата и очарованието на розата, а беседата ще Ви запознае с историята и настоящето на розопроизводството; ще имате възможност да видите демонстрация на розоварене със старинна инсталация, да разгледате етнографската сбирка , да се разходите , отпочините и освежите с напитки от открития бар сред градините с декоративни рози. Комплекса предлага и розобер в градините на фирмата срещу допълнително заплащане- при интерес от Ваша страна попитайте в офиса на фирмата/- престой 1.30 мин. След като сме си напълнили душата от аромата на кралицата на цветята се отправяме към Руската царква –с. Шипка – време за разглеждане – 30 мин. Отпътуване за центъра на Казанлък. Свободно време за обяд и възможност за посещение на Казанлъшката гробница, Исторически музей . Отпътуване за Варна около 16.00 ч. Пристигане в Бургас и Варна късно вечерта.
  photo

  КАЗАНЛЪК, ДОЛИНАТА НА РОЗИТЕ И ТРАКИЙСКИТЕ ЦАРЕ

  Допълнителна информация

  • От : 21 май, 2022
  • До : 21 май, 2022
  • Продълж. : 1 ден
  • Мин. брой : 35 туриста
  • Наличност : 25 туриста
  • Цена : лв.50
  • Дестинация : Kazanluk, Bulgaria

  Имате нужда от помощ?

  +359 889 712 590

  alinatur@abv.bg